Welkom

Praktijk voor individuele- en relatietherapie

Karie feddema

Over mijzelf

Sinds 1989 ben ik werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Ik heb in de jaren sedertdien een ruime ervaring en deskundigheid opgebouwd in het ondersteunen en behandelen van mensen met uiteenlopende problemen. De laatste jaren heb ik veel expertise opgedaan als hulpverlener van mensen met angst- en depressieve klachten (waaronder postpartum depressies) en omtrent de complexe problematiek rondom bipolaire stoornissen en de impact hiervan op zowel de patiƫnt als zijn betrokkenen.

Ik ben van origine opgeleid als sociaal psychiatrisch verpleegkundige (met Voortgezette Opleiding) en heb in de jaren nadien meerdere aanvullende opleidingen gevolgd. In 2015 heb ik mijn registratie als systeemtherapeut behaald, volgens de richtlijnen van de NVRG.

Ik sta als therapeut ingeschreven bij De Nederlandse Vereniging voor Relatie-en Gezinstherapie (NVRG) en het Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen (NVPA). Dit zijn beroepsverenigingen voor professionele therapeuten met specialistische kennis. Zij bewaken de kwaliteit door toelatingseisen en er geldt een verplichte bij-en nascholing zodat de kennis en kunde up to date blijft.
Ook hebben zij een klachtenregeling.

Kenmerken van mijn stijl van werken:
-     actief, warm en oprecht betrokken
-     respectvol, betrouwbaar en empathisch
-     ondersteunend en confronterend waar nodig
Streep