Welkom

Praktijk voor individuele- en relatietherapie

Karie feddema

Cursus - Houd me vast

Het “Houd me vast” aanbod is een preventieve cursus voor iedereen die zijn/haar relatie wil verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de ‘Houd me vast’ cursus ontstaat bij de meeste deelnemende stellen een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je te stoppen en je leert onderliggende emoties en behoeftes herkennen. Hiermee breng je meer liefde in jouw relatie, een cadeau voor elkaar en voor jouw kinderen!

De cursus is een mix van theorie, voorbeelden en oefeningen. Je gaat actief aan de slag met het gelijknamige boek en gespreksoefeningen. We richten ons vooral op het doen en het ervaren. Er zijn géén groepsopdrachten en je hoeft niet met andere koppels over je relatie te spreken. Samen met jouw partner ga je aan de slag. Als therapeut geven we persoonlijke aandacht om het proces te ondersteunen.

Ik bied deze cursus aan samen met een collega systeem- en EFT therapeut: Moniek Hofstra (www.moniekhofstra-relatietherapie.nl)

De eerstvolgende 2 daagse- cursus vindt plaats op vrijdag 17 mei en zaterdag 18 mei 2019.
Locatie: Bezinningscentrum Het Emmausklooster in Velp (Noord Brabant)

De ‘Houd me vast cursus’ kost 575 Euro per stel incl. btw. Koffie, thee, lunch en lesmateriaal is inbegrepen. We starten met minimaal 4 en max 8 stellen.

Mocht je nog vragen hebben of je willen aanmelden, neem dan contact met me op.

Streep